servicepaspoort

Correctie Puzzel Servicepaspoort Magazine editie 2

 

De puzzel in het Servicepaspoort Magazine, editie 2 2014, is niet correct. Ondanks dat de puzzel met de grootste zorg wordt samengesteld, ontbraken er een vijftal woorden in de wegstreper.

Onder het woord 'voetreflexmassage' hadden de volgende woorden moeten staan:

Vrijwilligerswerk

Website

Woonvorm

Yoga

Zorgbalans

 

Zodra deze woorden ook nog weggestreept worden, komt u tot het juiste antwoord en maakt u alsnog kan op een van de prijzen.

Wij excuseren ons voor het ongemak en hopen dat u in de toekomst nog met veel plezier het Servicepaspoort blijft lezen en blijft puzzelen. Wij zijn altijd zeer blij met alle inzendingen en reacties.

Het najaarsmagazine is uit.

Het Servicepaspoort, een zorg minder

Servicepaspoort is de ledenservice van Zorgbalans en biedt Services aan Huis, Direct Voordeel en Actief. Specifiek kunt u denken aan personenalarmering en professionele alarmopvolging, preventie programma's en cursussen. Het servicepakket van het Servicepaspoort is er op gericht om de zorg te kunnen bieden die vaak heel gewoon is, maar niet tot de AWBZ of WMO gefinancierde  basiszorg behoort. Met het lidmaatschap van het Servicepaspoort kan men voordelig gebruik maken van deze extra zorg en gemak.

 

We hebben een uitgebreid en betrouwbaar dienstenaanbod voor u samengesteld, waarmee het nog eenvoudiger wordt om voor uzelf te zorgen, te ontspannen en bewust met uw gezondheid bezig te zijn. Servicepaspoort biedt hierin advies op maat en professionele bemiddeling.

 

Kortom, met het Servicepaspoort wordt uw zorg een zorg minder.

U kunt kiezen uit:

 

Zodra u een specifieke dienst of cursus aanklikt, leest u alle informatie over dit aanbod. Besluit u tot aanmelding over te gaan, dan volgt u eenvoudig de stappen. Met een lidmaatschap komt u in aanmerking voor zeer aantrekkelijke korting. Die korting is vaak zo interessant, dat een lidmaatschap van het Servicepaspoort als snel terugverdiend is.

 

Heeft u zelf een suggestie voor een nieuwe dienst of mist u iets in ons aanbod? Laat het ons weten en bel: 023-89 18 440 of stuur een e-mail naar info@servicepaspoort.nl.